„U” CLUJ: Erik Lincar, încrezător înaintea jocului cu Sănătatea: „Nu venim doar să ne prezentăm, vrem să mergem mai departe în Cupă”

Erik Lincar, antrenorul „șepcilor roșii”, a prefațat jocul din Cupa României împotriva Sănătății Cluj, programat astăzi, de la ora 17:30, și dorește ca echipa sa să meargă în turul următor al acetei competiții.

„Este un joc de Cupă în care vor avea șansa să joace și jucătorii care au evoluat mai puțin. Asta înseamnă că nu venim doar să ne prezentăm, ne dorim să mergem mai departe și în Cupă, iar ediția nu are foarte multe jocuri și ar fi important să ajungem mai departe. Din punct de vedere moral, în fotbal se mai întâmplă să pierzi, dar trebuie să ai determinare și o atitudine mai bună la următorul joc”, a precizat Erik Lincar.

Despre situația accidentărilor.

„Accidentările pot apărea pe orice gazon. Este important să ne adaptăm. Vom merge și vom lupta pentru fiecare minge”, a mai spus antrenorul „studenților”.

Acesta a vorbit și despre starea de sănătate a lui Valentin Alexandru, jucător ce a marcat în meciul cu Poli Timișoara:

„Valentin Alexandru este la începutul programului de recuperare, de abia acum și-a dat jos atela. Urmează un program cu fizioterapeutul și sper ca în 2-3 săptămâni să poată să reînceapă antrenamentele” a încheiat Erik Lincar

Partida va avea loc astăzi, de la 17:30, pe terenul din Jucu de Mijloc și va putea fi vizionată pe live-urile create de cele două formații, în cazul Universității Cluj pe pagina de Youtube, iar Sănătatea va transmite meciul live pe pagina de Facebook.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *