Declarație controversată a lui Cornel Dinu. A refuzat invitația la meciul CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad: „Pentru mine în Cluj există doar „U””

Fosta mare glorie dinamovistă, Cornel Dinu, a fost invitat la meciul retur dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad, dar a refuzat acest lucru, pe motiv că este fan al Universității Cluj.

Acesta a oferit și o declarație controversată, susținând că în Cluj există doar „U”.

Le mulțumesc celor de la Steaua Roșie că s-au gândit la mine și m-au invitat la meciul de la Cluj, cu CFR. M-au invitat prietenii mei buni Dragan Geaic și secretarul general Goran Negic, dar nu pot să merg… Le-am explicat de ce…Sunt alături de Steaua Roșie și la acest meci, cum am fost și în partida tur, dar nu merg la CFR – Zvezda pentru că în Cluj pentru mine nu există decât U! Țin cu Steaua Roșie și cu U Cluj„, a declarat Cornel Dinu în exclusivitate pentru FANATIK.

Cornel Dinu a avut declarații tăioase la adresa campioanei României și după meciul tur.

Fostul selecționer a spus atunci că sârbii s-au impus cu mare lejeritate și chiar puteau să mai marcheze de câteva ori în poarta campioanei.

sportulclujean

Learn More →

One thought on “Declarație controversată a lui Cornel Dinu. A refuzat invitația la meciul CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad: „Pentru mine în Cluj există doar „U””

  1. Bodea august 26, 2021 at 7:39 pm

    Cititi cu atentie, spune „in Cluj pentru mine nu exista decat U!”, deci nu e deloc controversata, omul se refera strict la el. Altfel, a antrenat-o pe U, a avut colegi U-isti, a avut si are prieteni U-isti, mergea la meciurile celorlalte echipe ale Universitatii, ar fi bizar sa aleaga sa simpatizeze cealalta echipa. Controversa incercati sa o provocati voi. Pacat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *