Continuă mazilirile la CFR Cluj. Patronul Neluțu Varga l-a îndepărtat și pe medicul echipei plătit cu 7000 euro lunar

După antrenorul Marius Șumudică, președintele Marian Copilu și juristul Ioan Ivașcu, patronul Neluțu Varga l-a demis și pe medicul echipei, Radu Paligora, plătit cu 7000 de euro lunar.

Se pare că Varga s-a pus serios pe treabă și a început curățenia in staff-ul echipei.

Potrivit unor surse, CFR Cluj întrerupe colaborare și cu medicul Radu Paligora, din cauza salariului pe care îl are acesta.

Paligora încasa lunar de la CFR Cluj 7.000 de euro lunar, o sumă considerată mult prea mare de către patronul campioanei României, mai ales după scăderea încasărilor ca urmare a eliminării din primele două competiții europene. Acesta mai incasa 1000 euro la fiecare victorie obţinută și 2000 de euro pentru chirie şi maşină de la club.

Radu Paligora a fost adus la începutul acestui an de către Marian Copilu, fiind considerat unul dintre cei mai experimentați medici din fotbalul românesc.

În 2004, doctorul a fost la FCSB, pe vremea când antrenor al echipei era italianul Walter Zenga. Acesta a plecat în 2014 de la FCSB alături de Laurenţiu Reghecampf, în zona Golfului, urmându-l pe acesta la echipe precum Al Hilal, Ludogorets sau Al Wasl.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *