Lovitură de imagine la CFR Cluj, la a treia revenire a „Bursucului”. Dan Petrescu ar fi ajuns la Cluj și a bătut palma cu Neluțu Varga. „Secund” va fi Emmanuel Culio

Soarta antrenorului Marius Șumudică și staff-ului său la CFR Cluj este pecetluită după ce patronul Ioan Varga l-a demis, joi seara, 26 august, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, din manșa a doua a play-off-ului Europa League.

Tehnicianul actual a declarat astăzi când s-a prezentat la antrenamentul de la ora 10:00 că nu mai este antrenorul echipei și nu a fost lăsat de oamenii de pasă să intre în stadion. Acesta a precizat că nu a fost anunțat de nimeni că este demis și s-a prezentat la antrenament alături de jucători, dar nu a fost lăsat să intre de bodyguarzi.

Șumudică refuză să plece

„Cum să plec? Niciodată. Am un mentor, Mircea Lucescu. Mircea Lucescu mi-a zis că în viaţa mea să nu-mi dau demisia. Când am numai victorii în Liga 1 şi sunt în Conference League, cum să plec? Trebuie să fiu nebun ca să plec”, a spus Șumudică, la conferința de presă.

Dacă se va despărți de CFR Cluj, Șumudică ar urma să primească 250.000 de euro despăgubiri de la patronul Neluțu Varga.

A treia revenire a „Bursucului” la CFR

Potrivit prosport.ro, Dan Petrescu este așteptat în Gruia pentru a fi oficializat noul staff al acestuia, urmând ca acesta să conducă primul antrenament de la revenire, de astăzi, de la ora 17:00.

Tehnicianul care a adus trei titluri în Gruia a pus o condiție importantă pentru revenirea sa la CFR: plecarea președintelui Marian Copilu, considerat conducătorul de club care a avut o contribuție majoră la performanțele CFR-ului din ultimii ani.

Însă aducerea lui Dan Petrescu înseamnă plecarea lui Copilu, iar omul de afaceri Ioan Varga a găsit pretextul perfect pentru a-l îndepărta: ratarea calificării în UEFA Champions League și în grupele Europa League.

Lovitură de imagine dată de CFR: Culio pe bancă ca „secund

Petrescu nu va veni singur la CFR Cluj, ci cu noul său „secund”, Juan Emmaneul Culio, unul dintre cei mai iubiți stranieri din istoria clubului din Gruia.

Duminică, de la ora 21:00, este programat derby-ul CFR Cluj-FCSB, în direct pe Digi Sport 1.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *