Protestul fanilor lui CFR Cluj în primele 15 minute din debutul derby-ului cu FCSB. Banner împotriva conducerii după „mazilirea” lui Șumudică – FOTO

Micuța galerie a campioanei României, reunită în Peluza Vișinie, a afișat un banner cu un mesaj împotriva conducerii clubului la meciul cu FCSB. Fanii sunt revoltați după îndepărtarea tehnicianului Marius Șumudică, care a dus echipa pe primul loc în Liga 1 și în grupele Conference League.

Unde vă este demnitatea, ați uitat aceste valori / Să vă fie rușine, ați pătat aceste culori”, a fost mesajul Peluzei Vișinii, care au protestat în primele 15 minute din debutul partidei prin refuzarea de a-și încuraja favoriții.

Roș-albaștrii au dominat fondul sonor pe stadionul din Gruia, având o galerie de circa 150 de ultrași. Aceștia au aprins petarde și torțe.

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *