Întoarcerea fiului risipitor. Argentianul Juan Emmanuel Culio a revenit la CFR Cluj!

CFR Cluj a anunțat oficial revenirea unuia dintre cei mai importanți jucători din istoria echipei, argentinianul Juan Emmanuel Culio, primul nume pe care Dan Petrescu l-a dorit înainte să semneze. La 38 de ani, mijlocașul vine în Gruia pentru a pune umărul la noi performanțe.

Culio a părăsit echipa în decembrie 2019 din cauza unor probleme personale și s-a întors în Argentina, unde a jucat în ligile inferioare, la Quilmes și Flandria. Ultimul său meci la CFR a fost unul special, o victorie împotriva celor de la Astra Giurgiu în care acesta a și marcat. La finalul partidei, Culio își luase rămas bun de la suporteri cu ochii în lacrimi fără să se gândească la o posibilă revenire ca jucător chiar în viitorul apropiat.

Dan Petrescu a declarat zilele trecute că Juan Culio va juca toate meciurile la CFR dacă va avea o stare bună de sănătate.

Tehnicianul l-a lăudat în nenumărate rânduri în mandatul său anterior, fiind impresionat de modul în care se antrenează și capacitatea de efort de care dă dovadă în fiecare partidă jucată. Experiența mijlocașului va aduce un plus enorm în echipa clujeană.

Juan Emmanuel Culio a strâns cifre impresionante la Cluj în cele două perioade în care a jucat: 229 de meciuri, 30 de goluri și 34 de pase decisive. Alături de CFR Cluj a câștigat 5 titluri de campion, 3 Cupe ale României și 4 Supercupe.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *