Revanşă luată de clujeni! U-BT a învins Igokea

U-BT Cluj-Napoca a deschis cu un succes la limită, 64-63, turneul de verificare din Bosnia-Herţegovina, în dauna celor de la Igokea Aleksandrovac.

Clujenii au început excelent, potrivit u-bt.basketball, cu un parţial de 15-4, scorul primului sfert fiind în cele din urmă 21-18. Avantajul campionilor României s-a menţinut până la pauză, unde s-a intrat cu 37-32.

Tabela s-a întors în favoarea gazdelor, care au preluat conducerea şi la finalul sfertului trei se aflau în faţă, 47-52. Într-un final, U-BT a revenit la conducere, finalul fiind unul dramatic, în care băieţii lui Silvăşan s-au impus la un singur punct diferenţă, 64-63.

„Studenţii” şi-au luat astfel revanşa cu Igokea, chiar dacă într-un amical, pentru eliminarea prematură de anul trecut din preliminariile Basketball Champions League.

Urmează un alt adversar cunoscut: Mornar Bar. „Pas cu pas devenim o echipă mai bună”

Andrija Stipanović a contabilizat 14 puncte, 3 recuperări și 3 intercepții, fiind principalul marcator al echipei, după cum punctează u-bt.basketball. Pivotul a fost urmat de Elijah Stewart (11 puncte, 3 assist-uri, 2 recuperări), Patrick Richard (10 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive) și Toni Katić (10 puncte, 2 intercepții, o pasă decisivă).

U-BT va da piept cu Mornar Bar, vicecampioana Muntenegrului, în următorul amical, programat pentru vineri, 3 august. 

„Am jucat un meci cu o echipă foarte fizică, o echipă bună din Liga Adriatică. Mă bucur de nivelul de combativitate arătat. Deși nu am jucat foarte bine ofensiv, am reușit să ținem echipa din Igokea la 63 de puncte, ceea ce este o realizare notabilă. Mă bucur că am reușit să învingem. Pas cu pas devenim o echipă mai bună. Mă bucur că nu s-a accidentat nimeni și ne concentrăm pe partida de vineri, cu Mornar Bar.”, a declarat la final pentru site-ul clubului antrenorul Mihai Silvăşan.

Foto: igokea.rs

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *