„U” Olimpia, focusată pe competiţiile interne. Campioanele primesc vizita unei nou-promovate în Liga 1

„U” Olimpia Cluj începe oficial duminică (5 septembrie) noul sezon al Ligii 1 la fotbal feminin, pe teren propriu, împotriva nou-promovatei Ladies Târgu Mureş.

Clujencele vin după o eliminare prematură din UEFA Women’s Champions League, unde n-au înscris deloc în cele 180 de minute jucate la turneul preliminar.

Meciul de duminică dimineaţa cu Ladies va reprezenta şi prima apariţie în Liga 1 pentru Olimpia, care şi-a amânat jocul din prima etapă cu Piroş Security Arad, care ar fi trebuit să se dispute săptămâna trecută.

Formaţia din Mureşsoseşte sub Feleac după un eşec categoric la debut, 0-7 cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, chiar dacă în unele momente au arătat calitate în joc.

De asemenea, va fi un duel special pentru campioane, care o să revină cu această ocazie la Cluj-Napoca, pe stadionul „Clujana”, după ce în primăvară şi-au disputat mai multe meciuri la Iclod.

„U” Olimpia Cluj şi Ladies Târgu Mureş se întâlnesc duminică, 5 septembrie, de la ora 11.00, brigada delegată pentru acest joc fiind formată din Claudia Adina Popa (la centru – Satu Mare) respectiv asistenţii Cristian Pop Gozman şi George Cătălin Urs (ambii din Oradea).

Foto: Facebook U Olimpia Cluj

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *