România – Liechtenstein, AZI, de la 21:45. Rădoi a rămăs fără doi jucători

Naționala de fotbal a României va înfrunta în această seară, de la ora 21:45, reprezentantiva Liechtentstein. „Tricolorii” au avut ultimul antrenament înainte de meciul de pe Arena Națională. 

Federația a confirmat și accidentarea lui Denis Drăguș, care a părăsit și el cantonamentul naționalei. 

„La antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Islanda, atacantul Denis Drăguș a resimțit dureri și a trebuit să părăsească ședința de pregătire. Acesta a fost și motivul pentru care nu a făcut parte din lotul de 23 al României pentru meciul cu islandezii.

În această dimineață, Denis a efectuat investigații complexe, coordonate de staff-ul medical al naționalei. Concluziile acestora indică faptul că problema musculară a lui Drăguș îl face indisponibil pentru partidele de mâine, cu Liechtenstein, și miercuri, cu Macedonia de Nord.

În aceste condiții, Denis a părăsit cantonamentul tricolorilor. Multă sănătate și recuperare rapidă!”, se arată în anunțul de pe frf.ro.

Caz de Covid-19 la națională! Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv și a părăsit cantonamentul. 

„Deși cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naționalei cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfășurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein.

Toți ceilalți jucătorii și membrii staff-ului au primit rezultate negative în urma testării efectuate în această dimineață.

ră simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară și a părăsit cantonamentul echipei naționale”, se arată în comunicatul de pe frf.ro, citat de sport.ro.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *