Ultimul jucător transferat de „U” Cluj vine din a treia divizie a Statelor Unite ale Americii

Clubul de fotbal FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu jucătorul spaniol Roberto Alarcon Saez (23 de ani), care poate evolua pe postul de fundaș dreapta și ca aripă dreapta.

Acesta a fost crescut de formația celor de la Mallorca și și-a făcut debutul în fotbal pentru echipa a doua a clubului, aflată în a patra divizie a fotbalului spaniol.

În sezonul 2019/2020 acesta a plecat la FC Tucson, formație din a 3-a divizie a Statelor Unite ale Americii pentru care a bifat 16 meciuri, unde a marcat de două ori și a oferit alte două assist-uri. Ultimul său meci oficial a fost în octombrie 2020 împotriva celor de la Orlando City B, iar echipa sa s-a impus atunci cu 2-0.

În această vară, acesta s-a aflat în probe la FC Brașov, însă nu a fost oprit de formația antrenată de Ilie Stan.

„Sunt aici de câteva zile. Am avut ocazia să observ organizarea clubului și să îmi cunosc colegii. Cred că e o oportunitate mare pentru a mă dezvolta ca jucător. Abia aștept să să îmbrac tricoul acestei echipe și să joc. Sunt foarte fericit să fiu aici. Am fost în tribune la două meciuri. Suporterii de aici m-au impresionat. Abia aștept să joc pentru ei, pentru acest oraș. Voi lupta pentru acest club. Mă gândesc doar la promovare și voi da totul pentru asta”, a spus Roberto Alarcon pentru site-ul celor de la Universitatea Cluj

Foto: Universitatea Cluj

Written by 

One thought on “Ultimul jucător transferat de „U” Cluj vine din a treia divizie a Statelor Unite ale Americii

  1. CFR a terminat sezonul 2008-2009 pe locul patru; echipa a avut doua schimbari de antrenor in partea a doua a competi?iei ?i nu a reu?it sa-?i asigure un al doilea titlu. Cupa Romaniei a fost pastrata inca un an la Cluj ?i astfel a jucat impotriva Unirii Urziceni (campionii Ligii I din acel sezon) in Supercupa Romaniei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *