„Haiducii” întâlnesc „dulăii” în Liga Zimbrilor. „U” Cluj merge pe terenul campionilor României

Universitatea Cluj se deplasează la București, pe terenul campionilor României, urmând să joace în devans meciul cu Dinamo București, programat pentru etapa a 7-a.

Clujenii au bifat primul succes în campionat după aproape un deceniu de așteptare, prin victoria la un singur gol, 20-19, de pe teren propriu cu SCM Poli Timișoara.

Dinamo în schimb este într-o perioadă de cunoaștere și adaptare, pierzând SuperCupa împotriva Dobrogei Sud Constanța, iar în campionat a avut puțin mai mult de muncă în deplasare, la Bacău (35-30), după ce în prima etapă a trecut convingător de Minaur Baia Mare în fața propriilor fani.

„Dulăii” au revenit în Liga Campionilor după un an de absență, întărindu-și serios nu doar lotul, cu 9 jucători noi, ci și banca tehnică, unde a sosit Xavi Pascual, tehnicianul care a câștigat competiția supremă intercluburi în 2020/2021 cu FC Barcelona. Printre handbaliștii noi de la Dinamo merită menționate nume precum Cedric Sorhaindo, Christian Dissinger, Dan Racoțea sau întoarcerea lui Kamel Alouini.

Bucureștenii vor debuta curând în cupele europene, practic meciul cu „U” Cluj fiind pregătirea disputei împotriva polonezilor de la Lomza Vive Kielce (16 septembrie).

Dinamo și Universitatea Cluj se întâlnesc vineri, 10 septembrie, de la ora 18.00, arbitrii delegați să conducă partida fiind Dan Pavel și Radu Pentea (ambii din Sălaj), observator din partea FRH fiind desemnat Nicolae Rusu (Constanța).

Foto: Brădeanu Photography

Written by 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *