Patrick Richard, decisiv în victoria cu Salon Vilpas: „Am intrat în jocul adversarilor, dar cel mai important lucru este că am câștigat”

Patrick Richard a fost cel mai bun baschetbalist al campioanei U-BT în duelul cu Vilpas Vikings, „Petrică” aducându-și contribuția din plin împotriva finlandezilor, în victoria cu 106-97.

La final, Richard a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook U-BT Cluj-Napoca, după ce a încheiat jocul cu 24 de puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive respectiv 60% din afara arcului de cerc:

„Cel mai important lucru este că am câștigat acest joc. Acum avem mentilitatea <<supraviețuim și avansăm>>! Le-am permis adversarilor să marcheze 97 de puncte, așa că pe plan defensiv am avut multe căderi și am intrat în jocul lor, într-un stil rapid, așa cum obișnuiesc ei. Totuși, am găsit o cale să învingem și mulți băieți au contribuit la asta și drept urmare mergem în turul următor.”

Româno-americanul se așteaptă la un duel și mai greu împotriva lui Peristeri:

„Mă aștept la un meci mai greu, cum avansăm vom avea dueluri tot mai tari. Întâlnim gazda turneului și trebuie să ne odihnim, după care să pregătim cât mai bine posibil tactica. Trebuie să îi înfruntăm, cum am făcut în această seară cu Vilpas și să ne batem pentru victorie!”

U-BT urmează să joace miercuri, 15 septembrie, de la ora 20.30 cu BC Peristeri în semifinalele grupei turneului BCL ce se organizează în Grecia.

Foto: basketballcl.com

Written by 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *