CFR Cluj și-a găsit președinte.” Am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat”

CFR Cluj a ajuns la o înțelegere cu fostul arbitru Cristi Balaj pentru funcția de președinte al clubului din Gruia după ce a fost refuzată pe rând de Florin Prunea și Dani Coman.

Actualul președinte al Agenției Naționale Antidoping a confirmat mutarea pe pagina sa de Facebook.

„Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod special de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională.
Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore.
Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping.
Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în Parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern.
” a precizat Cristi Balaj pe pagina sa de Facebook

Written by 

One thought on “CFR Cluj și-a găsit președinte.” Am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *