Erik Lincar, după înfrângerea cu Csikszereda: „Este inexplicabil pentru mine de ce am căzut în repriza a doua”

Universitatea Cluj a suferit a doua înfrângere din campionat în fața celor de la FC Csikszereda, în deplasare, pe terenul din Miercurea Ciuc, scor 3-1, după ce în prima prima repriză „studenții” au condus cu scorul de 0-1 și au avut un joc peste cel al harghitenilor. La final, antrenorul Erik Lincar a rămas surprins de modul în care jucătorii săi s-au prezentat în partea secundă.

Imaginea jocului s-a schimbat în a doua jumătate. Este inexplicabil pentru mine de a scăzut jocul echipei noastre și nu am putut să ne ridicăm la nivelul celor de la Csikszereda.

Știam că Csikszereda este o echipă bună, anul trecut au fost în primele 6. Csikszereda are jucători foarte buni, deși a început prost campionatul, sunt sigur că poate face meciuri bune. Suntem bărbați, trebuie să ne ridicăm, să ne unim și să fim pregătiți pentru următoarea rundă” a declarat Erik Lincar pentru Szekely Sport

„U” Cluj ocupă locul 5 în Liga a 2-a, cu 12 puncte, iar în următoarea etapă îi va înfrunta pe cei de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Foto: Universitatea Cluj

Written by 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *