Liga 3, etapa 4: Două derby-uri județene în această rundă

Runda a patra din „C” programează două derby-uri clujene, mai interesant arătându-se duelul din seria a IX-a, unde ambele grupări implicate n-au cunoscut încă gustul victoriei.

Sticla Arieșul Turda și Sănătatea Cluj se duelează într-un clasic deja al județului, situația acum fiind complicată pentru ambele grupări, din prisma clasamentului. Dacă „virușii” au strâns un punct până acum, Turda are eșecuri pe linie și este pe loc retrogradabil. Duelul de pe terenul Arieșului va fi foarte important, existând o oportunitate bună pentru ambele combatante să își schimbe parcursul în ligă destul de repede, după trei runde mai puțin reușite.

În celălalt meci al seriei cu implicații clujene, Academia de Fotbal Viitorul Cluj merge la Bistrița, unde va fi găzduită de Gloria. Bistrițenii au parte și ei de un start ratat de sezon, având în vedere ambițiile oficialităților de a ridica nivelul fotbalului de acolo și se clasează pe 7, cu o singură victorie și golaveraj 7-12, cea mai slabă defensivă din serie. Clujenii în schimb și-au revenit după dușul rece din debut cu Hunedoara și au legat două succese de atunci, de ajuns pentru locul 5.

Someșul Dej, misiune dificilă cu CFR II

Al doilea derby județean are loc în seria a X-a, unde CFR Cluj II primește vizita „lanternei roșii” Someșul Dej. „Feroviarii” au un start excelent, fiind pe locul secund, la două puncte de liderul neînvins Minaur Baia Mare și au a doua apărare a seriei. În schimb, dejenii au pierdut toate meciurile de până acum, sunt ultimii în clasament și au trecut printr-o schimbare la nivel administrativ în această săptămână, prin numirea lui Gică Barbu ca manager sportiv.

Programul echipelor clujene în etapa a patra

Seria a IX-a

Sticla Arieșul Turda – Sănătatea Cluj (17 septembrie, ora 17.00) – Stadion „Municipal”, Turda

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – Academia de Fotbal Viitorul Cluj (18 septembrie, ora 17.00) – Complexul Sportiv „Jean Pădureanu”, Bistrița

Seria a X-a

CFR Cluj II – Someșul Dej (17 septembrie, ora 17.00) – Stadion „Victoria Someșeni”, Cluj-Napoca

Foto: Facebook TurdaNews

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *