Situație complicată în cazul lui Toni Katic: „În momentul de față nu putem spune dacă va rămâne mai departe de această lună sau nu”

Mihai Silvășan a fost întrebat, în conferința de presă premergătoare SuperCupei, despre situația lui Toni Katic, conducătorul de joc adus să-l înlocuiască pe accidentatul Brandon Brown cel puțin timp de o lună.

Silvă a declarat că situația croatului este complicată, contractul acestuia terminându-se la finalul lunii septembrie:

Contractul lui Katic se va încheia la sfârșitul acestei luni. Situația este puțin mai complicată dar, în momentul de față, nu vă pot da un răspuns dacă va rămâne mai departe de această lună sau nu. Urmează să mai discutăm cu el, să mai analizăm și depinde și ce oferte mai are de la alte echipe. Însă, țin să subliniez caracterul de care a dat dovadă în această lună. A venit aici cu un contract scurt și a dat totul pe teren, și-a făcut treaba și ne-a ajutat să obținem această calificare. Repet, vom vedea dacă rămâne mai mult sau nu în zilele următoare”

De asemenea, antrenorul a fost întrebat dacă dorește să-l păstreze pe Katic:

„Din nou, o întrebare complicată. Situația noastră, cu ceilalți jucători pe postul lui, este în continuare incertă. Nu știm în ce moment al sezonului, să spun așa, vor reveni Watson și Brandon Brown. Evident, dacă ei doi vor fi apți 100%, nu cred că ne permitem să mai avem încă un fundaș în lot. Este prea mult. Însă, în momentul de față, ei nu sunt apți 100% și nu pot evolua, de exemplu, în următorul meci cu Voluntari din SuperCupa României ceea ce ne ridică semne de întrebare. Este o decizie, repet, pe care nu am luat-o încă. Toni Katic este un jucător bun, un jucător care poate să facă o echipă mai bună, dar trebuie analizate foarte bine lucrurile și văzut, în următoarele zile, cum evoluează ele.”

Tehnicianul a oferit detalii despre sportivii absenți în preliminariile BCL

În privința accidentaților (Brandon Brown, Giordan Watson și Nandor Kuti), Silvășan s-a arătat destul de optimist în podcast-ul 100% „U”, Kuti fiind posibil să revină „cam într-o săptămână, zece zile și va începe pregătirea de la zero”, iar Brown „în două, trei săptămâni va putea reveni la antrenamentele normale, alături de echipă”, în timp ce Watson „a sosit accidentat la Cluj și este încă accidentat, nu știu dacă va juca în primele meciuri oficiale”

Foto: basketballcl.com

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *