Deplasare complicată pentru CFR Cluj la Arad! UTA, o adevărată forță pe teren propriu

CFR Cluj revine după eșecul din Cupa României de la Craiova și se deplasează la Arad pentru înfruntarea contra celor de la UTA. Echipa antrenată de Laszlo Balint are un început de stagiune excelent care o găsește pe echipa din Arad pe loc de play-off și chiar în apropierea podiumului.

Clujenii vor să reia șirul de victorii din campionat după ce au părăsit cupa asumați, recunoscând că era ultimul obiectiv al echipei, titlul în Liga 1 fiind cel mai important obiectiv. Ciprian Deac a fost singurul titular de drept care a jucat din primul minut și pe „Ion Oblemenco”.

UTA vine după două rezultate de egalitate în campionat în compania Rapidului și a celor de la Sepsi dar arădenii au suferit o mare umilință joi după-masa când au fost eliminați din cupă de către divizionara a treia, ACSO Filiași, echipă aflată pe locul 6 în seria sa din al treilea eșalon. Așadar, duminică seara se întâlnesc două echipe rănite în urma rezultatelor obținute în ziua de joi a acestei săptămâni. UTA va avea însă un mare avantaj prin suporterii care o împing de la spate la fiecare meci de pe teren propriu.

Ultimul meci dintre cele două echipe a avut loc tot pe terenul celor de la UTA. Cu Edi Iordănescu pe bancă CFR Cluj reușea să câștige la limită printr-un gol marcat de inevitabilul Vinicius din centrarea lui Ciprian Deac . Era ultima etapă a sezonului regular iar după acest succes feroviarii intrau în play-off de pe locul secund cu un punct în spatele rivalilor de la FCSB.

Daniel Kerekes

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *