U-BT are de îndeplinit o formalitate cu Steaua în Cupa României. Clujenii și-au pierdut un om de bază

U-Banca Transilvania revine oficial și în fața propriilor suporteri, primul meci programat sub Feleac contând pentru returul primei faze din Cupa României, împotriva CSA Steaua București.

Campionii României au luat meciul tur cu 87-69, diferența fiind făcută mai ales în repriza secundă. Stefan Bircevic a fost atunci remarcatul din tabăra Clujului, cu 21 de puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

De la ultima apariție pe parchet, U-BT a pierdut un jucător de bază, contractul croatului Toni Katic terminându-se. Katic a părăsit Clujul și va evolua în Italia, la Fortitudo Bologna pentru restul sezonului 2021/2022.

Gruparea alb-neagră rămâne astfel cu Brandon Brown și Giordan Watson pe poziția 1, acolo putând fi utilizat la nevoie și Patrick Richard.

Meciul dintre U-BT și CSA Steaua are loc în Sala Sporturilor „Horia Demian”, marți (28 septembrie) începând cu ora 18.15 și va putea fi urmărit pe DigiSport, LookSport + și YouTube FRB TV.

Accesul spectatorilor va fi condiționat, arena putându-se umple doar la 30% din capacitate și doar cei care dețin abonament pot intra la acest meci!

„Ne așteaptă returul Cupei. Avem un avantaj care pare confortabil la prima vedere, dar să nu uităm că vom juca fără fundașul principal, Toni Katić, care a plecat de la echipă. Va trebui să suplinim absența lui și sper să o putem face cât mai bine și să nu avem probleme. Ne dorim victoria, deși calificarea pare realizată. Nu trebuie să gândim așa, din contră. Este important să privim meciul ca o șansă de a deveni mai buni și de a juca un baschet de calitate.”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul campioanei U-Banca Transilvania, pentru u-bt.basketball. 

Foto: arhivă u-bt.basketball (ActionFoto.ro)

Bucsi Krisztian

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *