Probleme de lot la CFR Cluj înaintea jocului cu Randers

CFR Cluj suferă în compartimentul ofensiv înaintea meciului cu echipa daneză Randers. Alibec, Omrani și Debeljuh s-au accidentat pe rând astfel Dan Petrescu trebuie să improvizeze înaintea partidei de Conference League de joi.

Chiar dacă, în lotul „feroviarilor” se mai află Dusan Celar și proaspătul transferat Hadi Sacko, niciunul dintre ei nu va putea evolua. Dusan Celar a fost trimis la echipa secundă după partida din cupă cu CSU Craiova, unde nu a reușit să impresioneze, iar fostul jucător al celor de la Bordeaux, Hadi Sacko nu este trecut pe lista UEFA. De asemenea, o soluție ar mai fi fost Alexandru Chipciu, dar la rândul său nici acesta nu a fost trecut pe lista UEFA, după ce a fost scos în urma scandalului în care au fost implicați Marian Copilu și Marius Șumudică.

După victoria de la Arad, Petrescu a recunoscut faptul că se gândește să folosească un fundaș în poziția de vârf din cauza lipsei soluțiilor:

Singurul atacant valid în lot este Costache. I-am băgat pe Petrila, pe Păun… La meciul cu Randers este posibil să bag un fundaş vârf. Dacă n-avem atacanţi, ce să fac eu? Să joc eu vârf?” a spus Dan Petrescu

Pentru partida cu Randers, CFR Cluj nu va putea conta nici pe Camora, care a fost eliminat în partida cu Jablonec.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *