Transfer de senzație la CFR Cluj. Un jucător trecut pe la Benfica și Celta Vigo urmează să semneze cu „feroviarii”

CFR Cluj ar fi bătut palma cu atacantul argentinian , Facundo Ferreyra(30 de ani), care în trecut a evoluat pentru Șahtior Donetsk, Benfica și Celta Vigo potrivit celor de la Prosport.

Potrivit aceleiași surse, argentinianul va semna cu CFR Cluj astăzi din postura de jucător liber de contract, după ce în vară s-a despărțit de formația din La Liga, Celta Vigo.

Mircea Lucescu l-a descoperit în perioada în care evolua în Argentina pentru Velez Sarsifield și l-a convins pe patronul celor de la Șahtior să achite suma de 6 milioane de euro. În Ucraina pentru echipa lui Lucescu acesta a bifat 115 meciuri unde a reușit să marcheze 60 de goluri și a contribuit cu alte 12 pase decisive. A urmat transferul în Portugalia la Benfica, unde nu mai reușit să fie la fel de prolific, astfel pentru „vulturi” a marcat un singur gol în 12 meciuri. Acesta a mai îmbrăcat tricoul celor de la Espanyol pentru care a mai 9 ori în 36 de partide, iar în ultimul sezon la Celta Vigo a reușit un gol în 13 meciuri contra celor de la Atletico Madrid, într-un joc încheiat 2-2.

Cota acestuia potrivit transfermarkt.ro este de 2 milioane de euro.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *