ACS Volei Turda a cedat cu CSM Târgovişte la debutul pe prima scenă

ACS Volei „Cristina Pîrv” Turda a debutat cu un eşec în minimum de seturi, 0-3 (17-25, 17-25, 14-25) cu CSM Târgovişte, în prima etapă a noului sezon din Divizia A1 la volei feminin.

Turdencele s-au văzut conduse din start cu 0-5, apoi diferenţa urcând la 6-16 pe parcursul primului set. De la 10-20, Sorina Mocan şi compania s-au redresat pentru a scădea din ecartul stabilit, în cele din urmă campioana României impunându-se cu 17-25.

Setul secund a stat altfel, Turda conducând până la 5-4, de unde CSM Târgovişte a preluat iniţiativa (6-12 sau 7-14). Oaspetele au mers la +10 spre final, scor 12-22, dar clujencele au prelungit puţin acest parţial, pe care l-au pierdut de asemenea cu 17-25.

Formaţiile au mers cap la cap până la 13-13 în setul trei, de unde oaspetele au mizat pe experienţa mai mare, permiţând nou-promovatei un singur punct până la terminarea parţialului! Turda a cedat cu 14-25 şi suferă primul eşec în Divizia A1, la capătului unui meci cu destule momente bune.

Carla Castiglione s-a remarcat cu 9 puncte din tabăra clujencelor, jucătoarea fiind adusă în această vară de la Gimnazia la Plata (Argentina). Dincolo, Leah Meyer (16) şi Darja Erzen (13) au adus cele mai multe puncte pentru CSM Târgovişte.

Etapa viitoare, formaţia Cristinei Pîrv merge la Blaj, pe terenul grupării ce a dat ora exactă în voleiul feminin românesc în ultimii ani.

Foto: Facebook TurdaNews

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *