Hofman perseverent în tricoul lui „U” Cluj: „Nu sunt mulțumit de ceea ce am făcut până acum și mi-aș dori din ce în ce mai mult”

Albert Hofman s-a întors la Cluj cu un moral bun după victoriile naționalei U19 și a declarat în cadrul conferinței premergătoare jocului de la Timișoara că dorește cele 3 puncte în fața Ripensiei:

„Într-adevăr, este un meci(n.r. Ripensia Timișoara) care nu trebuie neglijat, mergem să ne facem treaba și să luăm cele 3 puncte .A fost experiență bună(n.r. la echipa națională U19), mi-am făcut jocul, am câștigat ambele meciuri și am venit la Cluj înapoi să continui munca.” a spus Hofman

Marcator a 3 goluri până acum în acest sezon, ultimele două împotriva Unirii slobozia, Albert Hofman continuă să fie perseverent și speră să aibă evoluții și mai bune în următoarele meciuri:

Alături de echipa mare mă simt foarte bine. Mă bucur enorm de mult că am reușit să mă integrez în echipă. Chiar nu mă așteptam să fie chiar așa de bine. Și la meciuri este un feeling (n.r. senzație, sentiment) foarte plăcut să joc printre acești băieți minunați. Nu sunt mulțumit cu ceea ce am făcut până acum și mi-aș dori din ce în ce mai mult și mai mult. Dacă mă uit la fiecare jucător de aici pot învăța ceva de la fiecare. Avem jucători cu experiență de la care am învățat multe lucruri și m-au învățat multe secrete ale fotbalului și cu timpul am să cresc ca experiență. Cu Denis Ispas am vorbit despre meciuri și el m-a ajutat până acum cel mai mult.” a mai spus Albert Hofman

Foto: Universitatea Cluj

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.