Silvășan, după victoria de la Brindisi: „Băieții au arătat că sunt puternici din punct de vedere mental”

Mihai Silvășan și-a lăudat jucătorii pentru atitudinea avută în special în ultimul sfert al disputei cu Happy Casa Brindisi (76-71), atunci când italienii s-au desprins la trei posesii în față, cu un parțial solid.

„Mă bucur foarte mult de această victorie. Ne așteptam la un meci dificil în compania celor de la Brindisi. Știam că nu sunt mulțumiți de rezultatul primului meci din grupă. Știam că vor da totul să câștige în această seară. Am avut și puțin noroc, deoarece lor le-au lipsit doi dintre cei mai importanți jucători. Vreau să îmi felicit jucătorii, au avut o atitudine foarte bună. Nu am făcut cel mai bun meci al nostru, am pierdut 18 mingi, dar am câștigat. Atunci când Brindisi ne-a condus la 7 puncte, băieții au arătat că sunt puternici din punct de vedere mental. Au rămas în meci, deși publicul a pus mare presiune. Ne-am apărat bine, am înscris coșuri importante și am câștigat.”, a declarat antrenorul potrivit u-bt.basketball.

Clujenii au 2-0 în Grupa G și conduc clasamentul cel puțin până la disputarea duelului dintre Darussafaka și Hapoel Holon, amânată din cauza unor cazuri de Covid-19 în lotul turcilor.

Foto: basketballcl.com

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *