Un fost antrenor al lui CFR Cluj a desființat strategia campioanei: „S-au adus jucători care n-au valoare. Culio? Să fim serioși!”

CFR Cluj este ultima în grupa D a Conference League, cu doar un punct și a rămas fără victorie după primele trei etape. Feroviarii au cedat joi seara, 21 octombrie, în fața lui AZ Alkmaar, scor 0-1, iar șansele campioanei României de a accede în fazele superioare ale competiției sunt acum mai mult teoretice.

CFR a fost desființată de un fost antrenor, care critică strategia de transferuri și componența lotului.

„S-au adus niște jucători care nu erau de CFR. Poți să joci la Botoșani, la Sepsi, dar la CFR își trebuie jucători de alt calibru ca să poți ajunge în Europa League, să nu vorbesc de Champions League.

Cei care au venit, n-au avut acea valoare.

Aaaa, pentru campionatul României sunt bune să bați Mioveni, Târgoviște, dar în Europa League și Champions League… să fim serioși. Are și Culio o vârstă, probabil a fost adus din alte motive, e un lider, are încredere în el să unească vestiarul”, a spus Miriuță, la Digi Sport Special.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *