Emma Răducanu i-a cucerit pe români după victoria de la Transylvania Open: „Îmi place România foarte mult. Sunt acasă aici”

Tânăra jucătoare clasată pe numărul 23 în ierarhia WTA, Emma Răducanu a debutat cu o victorie frumoasă în primul tur al turneului Transylvania Open WTA250 de la Cluj-Napoca și primul său meci în România, învingând-o în trei seturi, pe slovena Polona Hercog, scor 4-6 / 7-5 / 6-1, în două ore și 29 de minute de joc.

La finalul meciului, vizibil emoționată, Emma a ținut să vorbească în limba română.

„Astăzi a fost un meci foarte dificil, ea a fost foarte tar. Eu cred că nu am jucat așa bine, dar am câștigat și am așa multă bucurie acum. Mulțumesc foarte mult, este un turneu foarte bine organizat și îmi place România foarte mult, sunt acasă aici”, a declarat Emma Răducanu la finalul meciului din primul tur al Transylvania Open WTA250.

Întrebată ce mâncare îi place foarte mult, Emma a spus tot în română: „Îmi place ciorba de perișoare, dar acum am mâncat ciorbă de legume. Mai aștept un pic și mănânc sarmale și mămăligă, care e foarte bună”, a mai precizat Emma.

„Înseamnă mult pentru mine să joc în țara de origine a tatălui meu. Am amintiri foarte frumoase din țară și mă bucur foarte mult că am ocazia să joc aici. Mulțumesc Cluj pentru suport și în această stăpână, a spus Răducanu.

CITEȘTE ȘI:

FOTO: MIHAI RUSU

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *