Simona Halep, demonstrație de forță cu Gabriela Ruse în prima partidă de la Transylvania Open

Favorita numărul 1 a turneului Transylvania Open WTA250, Simona Halep, a câștigat fără drept de apel jocul cu Gabriela Ruse din primul tur, în doua seturi, scor 6-1 / 6-2, într-o 1 oră și 13 minute de joc.

Partida dintre Simona Halep și Gabriela Ruse a început cu ceva emoții pentru nr. 18 WTA, după ce Gabriela Ruse a fost aproape să câștige primul game pe serviciul Simonei. După ce a scos mingea de avantaj a lui Ruse, Simona a câștigat game-ul. Mai mult, acesta a fost momentul cheie pentru constănțeancă în primul act, care nu i-a mai lăsat niciun drept la replică adversarei până la 5-0 când i-a cedat un game. Revenită imediat la serviciu, Halep și-a adjudecat rapid setul cu 6-1, grație unui joc spectaculos și la perfecție, în mai puțin de 30 de minute.

Actul secund a debutat cu un game câștigat de Ruse, dar favorita turneului a revenit rapid și a preluat conducerea în scurt timp, 2-1. Totuși, Ruse a dat semne că poate face o surpriză atunci când a luat game-ul de 2-3, unde a prestat un joc mai solid și a arătat mai multă determinare.

Un alt moment tensionat a fost în game-ul 7 al setului secund, când ambele jucătoare au luptat mai multe minute, însă tot Halep l-a adjudecat după două lovituri de clasă în lung de linie ce păreau imposibile. La fel ca și primul set, Simona a fost cel care l-a câștigat cu 6-2.

Emma Răducanu a urmărit meciul Simonei din tribune, alături de tatăl și staff-ul său.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *