Debut nefericit pentru Marius Stavrositu pe banca handbaliștilor lui „U” Cluj. Înfrângere cu Minaur Baia Mare

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj a cedat miercuri seara, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, scor 22-34 (10-17), împotriva formației Minaur Baia Mare, în ultimul meci din etapa a 8-a a Ligii Zimbrilor.

În această partidă și-a făcut debutul pe banca alb-negrilor noul tehnician Marius Stavrositu, însă echipa sa nu a avut determinarea necesară să opună rezistență mult mai bine pregătitei trupe băimărene.

Oaspeții au condus pe toată durata partidei, păstrând o diferență de peste cinci goluri de la început până la final, adjudecându-și victoria fără probleme.

Cei mai buni marcatori ai Universității au fost Ostace 4, Dedea, Hossu și Laslo câte 3 goluri, urmați de Adoreanu, Gurănescu, Fodorean și Kereki câte 2 goluri și Ramba 1 gol.

Marius Stavrositu va avea la dispoziție până în 11 noiembrie un răgaz în care să regleze jocul elevilor săi, beneficiind de întreruperea campionatului pentru meciurile de pregătire ale echipei naționale cu Georgia și Spania.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *