Emma Răducanu e pe val la Cluj. A bifat a doua victorie la Transylvania Open și s-a calificat sferturile de finală

Tânăra tenismenă Emma Răducanu a obținut al doilea succes în cadrul turneului de la Cluj-Napoca, Transylvania Open WTA250, după ce a învins-o pe Ana Bogdan, în două seturi,scor 2-0 (6-3 / 6-4), la capătul unei partide care a durat o oră și 41 de minute de joc.

Răducanu a început entuziasmant jocul cu Ana Bogdan și a preluat conducerea încă de la început, evoluând fără greșeală și pierzând doar trei game-uri. Jucătoarea din Marea Britanie cu origini românești s-a impus în primul set după 40 de minute de joc.

În setul al doilea, meciul a fost mult mai disputat, replica Anei Bogdan nu a întârziat, însă energia și determinarea Emmei a fost una decisivă pentru a stabili soarta meciului.

În sferturi, Emma Răducanu o va întâlni pe ucraineanca Marta Kostyuk (19 ani, 55 WTA).

Kostyuk a reușit să se impună în fața germancăi Mona Barthel cu 2-0 (6-4 6-4).

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *