Simona Halep merge ceas la Transylvania Open și se impune fără probleme în fața lui Gracheva. Duel românesc în „sferturi”

Simona Halep (nr. 22WTA), favorita numărul 1 a turneului Transylvania Open WTA250, s-a impus fără mari emoții în fața jucătoarei din Rusia, Varvara Gracheva, scor 6-4, 6-2. La pauza dintre seturi, românca a acuzat dureri la spate și a solicitat intervenția medicului.

La începutul partidei, Simona Halep a întâmpinat ceva probleme din partea rusoaicei Gracheva, nr. 81 WTA, care i-a fost egală până în game-ul cu numărul 5, unde favorita turneului a realizat break-ul. După acel moment jocul a curs în favoarea Simonei, care s-a impus în primul set cu 6-4, câștigând de fiecare dată pe serviciul propriu.

La finalul setului, Simona a acuzat mai multe probleme medicale și a cerut intervenția echipei medicale.

Revenită de la cabine pentru actul secund, fosta campioană de la Roland Garos a dominat, dar a și profitat de greșelile Varvarei Gracheva și s-a impus la final cu 6-2, într-un meci ce a durat nu mai puțin de 1 oră și 14 minute.

Vineri, 29 octombrie, Simona Halep va lupta în sferturile competiției în fața unei alte jucătoare din România, a revelației turneului Jacqueline Cristian.

Foto (C) Mihai Rusu

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *