Sfârșit de poveste pentru Emma Răducanu la Transylvania Open. Kostyuk, semifinală de foc cu Halep

Emma Răducanu a pierdut fără drept de apel în fața ucrainiencei Martei Kostyuk, scor 2-6 / 1-6, într-o partidă care a avut o durată de 57 de minute.

Primele două game-uri au debutat cu o surpriză neplăcută pentru Emma Răducanu, care s-a văzut condusă cu 2-0 de Marta Kostyuk, jucătoare clasată pe poziția 55 WTA. Revenită pentru a doua oară la serviciu, Răducanu a părut că va reveni spectaculos după o serie de serve și forhand-uri în lung de linie care au dezechilibrat-o total pe jucătoarea din Ucraina. Totuși, ucraineanca care a eliminat-o în partida precedentă pe Mona Barthel nu a renunțat și și-a mărit avantajul la 3-1, în ciuda unui game destul de strâns. Până la finalul setului, Kostyuk a mai cedat doar un singur game și s-a impus fără prea mari bătăi de cap cu 6-2 în final aproximativ 30 de minute.

Al doilea act a debutat în concordanță cu primul, 2-0 pentru Kostyuk și o scurtă revenire pentru Emma Răducanu la 2-1. Jucătoarea din Marea Britanie cu origini românești după tată a comis mai multe greșeli individuale care i-au permis ucrainencei să se distanțeze rapid la 4-1. Până la final, Kostyuk nu a avut parte de o misiune ușoară, Emma luptându-se din răsputeri să ducă partida într-un 5-2, dar cu toate acestea jucătoarea din Ucraina a câștigat cu 6-1 într-o partidă ce a ținut doar 57 de minute.

Mâine, Simona Halep și Marta Kostyuk se vor duela pentru un loc în finala de duminică.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.