Estona Anett Kontaveit, prima finalistă la Transylvania Open WTA250 din Cluj-Napoca! Favorita nr. 2 a turneului și-a „zdrobit” adversara

Prima finalistă a Transylvania Open WTA250 este favorita numărul 2 a turneului, estona Anett Kontaveit (WTA 14), care s-a impus fără mari emoții, în două seturi, împotriva jucătoarei suedeze, Rebecca Peterson (WTA 99), scor 6-3 / 6-2, după o oră și trei minute de joc.

Kontaveit și-a impus jocul dominant încă din primul set, pe care l-a câștigat la pas cu 6-3, după 33 de minute. Singurul moment în care suedeza i-a pus probleme adversarei sale a fost la scorul de 5-0, când a reușit să câștige trei game-uri consecutive, însă forța și experiența actualului număr 14 mondial a fost decisiv, iar la final a obținut primul set.

În setul secund, Kontaveit nu a avut deloc emoții în privința victoriei, dominând=o autoritar pe Peterson, care nu a reușit să îi pună deloc probleme.

Estona a reușit la ultimul game al meciului să aibă trei ași consecutiv pentru victoria care i-a adus prezența în finala turneului de 250.000 de dolari Transylvania Open WTA250, aceasta reușind în acest meci 7 ași.

Kontaveit o așteaptă în finală pe Simona Halep sau Marta Kostyuk, care se vor duela de la ora 17:00, pe terenul central din BT Arena, în a doua semifinală.

Ultimul joc al semifinalelor va fi meciul de dublu dintre Natela Dzalamidze (RUS) / Kaja Juvan (SLO) – Aleksandra Krunic (SRB) / Lesley Pattinama Kerkhove (NED).

Foto: Transylvania Open Facebook

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *