Bara și Gorgodze au câștigat Transylvania Open la dublu. Finală pe muchie de cuțit decisă în super-tiebreak

Irina Bara și Ekaterine Gorgodze au câștigat dramatic finala Transylvania Open la dublu în urma unui succes decis în super-tiebreak împotriva perechii Krunic / Patinama, scor 4-6, 6-1 și 11-9, într-o oră și 20 de minute de joc.

Așa cum era de așteptat, finala de la dublu dintre Bara/Gorgodze și Krunic/Patinama s-a dovedit a fi una echilibrată încă de la începutul primului act. După un prim set în care ambele echipe au mers cap la cap până la 4-4 a urmat o destabilizare a perechii Bara/Gorgodze după o accidentare a jucătoarei din Georgia. Acest lucru s-a simțit și în game-ul al nouălea, când Krunic/Patinama au luat break-ul, iar mai apoi pe serviciu au luat setul fără probleme în 38 de minute.

Actul secund a început mult mai bine pentru Bara și Gorgodze, care și-au adjudecat primele 3 game-uri fără prea mari dificultăți, ca mai apoi să-și adjudece setul cu un categoric 6-1 pe baza unui joc solid cu Irina Bara la fileu și Gorgodze pe spate în 26 de minute.

În decisiv, începutul a fost pe muchie de cuțit, cu o revenire a cuplului Bara / Gorgodze de la 1-4 la 5-5 în supertie-break. A urmat un schimb trăit cu mare intensitate până la scorul de 9-9 și o demonstrație de forță din partea Irinei Bara și Ekaterinei Gorgodze, care s-au impus cu 11-9 după o partidă de o oră și 20 de minute.

Foto: Mihai Rusu

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *