Erik Lincar, mobilizator înaintea meciului cu Brașov: „Nu trebuie să fim siguri de nimic, trebuie să mai facem câțiva pași pentru a fi siguri de play-off”

Antrenorul lui „U” Cluj, Erik Lincar, a declarat la conferința de presă premergătoare jocului cu SR Brașov programat luni, 8 noiembrie, de la 17:30, faptul că echipa trebuie să rămână cu picioarele pe pământ și să se mobilizeze până la sfârșitul sezonului regular pentru a intra în play-off cu un avans considerabil.

„Nu trebuie să fim siguri de nimic, în special în fotbal și de aceea spun că trebuie să mai facem câțiva pași pentru a fi siguri de play-off. Primul pas (n.r. play- off), obiectiv pe care mi l-am asumat eu împreună cu jucătorii și conducătorii. Este adevărat că sunt 3 echipe care se bat pentru locul 2 și Petrolul, care are 6 puncte avans și este o echipă care cu siguranță va fi pe primul loc la finalul sezonului regular, datorită jocului și a faptului că au legat 11 meciuri fără înfrângere. E un record greu de egalat, pe care și eu mi l-aș fi dorit să-l împlinesc„, a precizat Erik Lincar

De asemenea, tehnicianul alb-negrilor a mai precizat că își dorește să ia cele 3 puncte cu Brașov, în ciuda faptului că fanii nu vor avea acces pe stadion, cu toate că Răzvan Burleanu a afirmat în ultima conferință că meciurile cu spectatori vor începe de pe data de 8 noiembrie.

În etapa următoare cu Brașov sper să obținem cele 3 puncte pentru a fi în partea de sus a clasamentului.

Ținând cont că nu vom avea spectatori, nu cred că vom avea un mare avantaj de a juca pe Cluj Arena, doar că în același timp mulțumim celor care s-au ocupat de gazon, care este în condiții optime și sper să reziste la ora jocului pentru că se anunță precipitații la ora jocului. Acesta este locul în care ne simțim cel mai bine, dar ca totul să fie perfect ne dorim să avem în tribune suporterii și atunci cred că echipa va avea cele mai mari șanse să-și îndeplinească obiectivul.” a afirmat Erik Lincar

Ne dorim foarte mult(n.r. să revină fanii) și le mulțumim tuturor, care au venit să ne vadă Bistrița și au fost alături de noi. Am avut galerie mereu, au venit suporteri să ne încurajeze și cred că prin acest lucru am reușit să obținem maximul de puncte.

Nu știm dacă vom putea juca cu fani în meciul cu SR Brașov. Deocamdată sunt discuții între FRF și CNSU, dar sperăm și cred că toată lumea ar fi încântată ca în următoarele săptămâni să se rezolve această situație, ținând cont că nu este un joc care se desfășoară într-o sală, într-un loc închis, în general oamenii s-au vaccinat, iar accesul le este permis doar celor cu certificat verde. „ a completat antrenorul „studenților”

Erik Lincar a mai ținut să lămurească încă o dată momentul de transparență dinaintea jocului cu Brăila:

„Ideea era foarte simplă. Eu mi-am dorit încă o dată să lămuresc faptul că eu răspund pe latura sportivă. În această latură sportivă nu poate să intervină nimeni, nici juristul clubului(n.r. Marcel Lăzăreanu) și nimeni, pentru că eu răspund și sunt primul care sunt taxat pe partea sportivă și atunci este normal ca să nu fiu luat la întrebări și să mi se dea anumite sfaturi în momentul în care eu nu le cer pentru că nici eu nu intervin în zona administrativă, nefiind latura mea cea mai competentă și atunci eu voi spune mereu ceea ce am de zis și nu mi-a fost frică de nimic și răspund la orice întrebare foarte transparent pentru că n-am nimic de ascuns.”

Nu în ultimul rând Lincar a ținut să analizeze greșelile echipei sale din ultimul joc:

„Daca e să facem o analiză, în primele 10 etape nu am luat gol din fază fixă, dar sunt lucruri care se întâmplă. Lucrăm mult pe fază defensivă, atât loviturile din lateral cât și cornerele, doar că sunt momente și momente. Au fost probleme cu zidul, atunci când bate un jucător pe partea adversarului de atac și ceea ce trebuie să facem atunci când ai un om minus și să nu mai rămână jucătorul liber așa cum s-a întâmplat la meciul cu Șelimbăr la golul 3 când a marcat Ciocâlteu”, a încheiat Lincar

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *