Panduru, optimist înaintea ultimelor meciuri: „Ne gândeam că o să facem 35, 36 de puncte până la final, dar aș vrea să facem 9 puncte pentru a avea o iarnă liniștită”

Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la FC Brașov Steagul Renaște, golul celor 3 puncte venind de la Florin Haită. La final, Cristian Panduru, preparatorul fizic al echipei s-a arătat încântat de succes și și-a lăudat elevii:

Ne bucurăm foarte mult de victorie, care este în totalitate a jucătorilor, noi suntem în spate, ei sunt cei care muncesc și merită felicitați. Își doresc ca acest oraș și această echipă să ajungă pe prima scenă a fotbalului românesc. A fost un joc greu în fața unei echipe care s-a apărat mai bine de 80 de minute, dar până la urmă am câștigat. Am ratat foarte mult și sper ca până la meciul cu CSA Steaua să remediem acest lucru, iar ocaziile pe care le-am avut astăzi să le fructificăm în gol cu CSA. ” a spus Cristian Panduru .

Am vorbit cu Erik și cu Domocoș(n.r. Erik Lincar și Viorel Domocoș) și ne gândeam că o să facem 35, 36 de puncte. Eu aș vrea să facem 9 puncte pentru a avea o iarnă cât mai liniștită, să fim acolo unde ne dorim. Am auzit și galeria afară și merită la rândul ei multe felicitări și sper ca la final așa cum spun toți să facem o baie în Someș.” a mai afirmat preparatorul fizic al „studenților”.

„Am jucat numai afară, dar cred că ne-am dat seama că oriunde am merge trebuie să câștigăm și să-i facem pe oameni fericiți și aș vrea ca lumea să vorbească despre ei pentru că sunt actorii principali.” a încheiat Cristian Panduru .

De asemenea, în aceeași notă de bucurie a fost și marcatorul golului Florin Haită, care așteaptă meciurile importante cu Petrolul și CSA Steaua:

Ne bucurăm că am câștigat și ne-am întors acasă cu cele 3 puncte, suntem foarte fericiți și așteptăm meciul cu Steaua. Nu pot spune că am fost omul meciului, echipa a fost la înălțime, eu doar am reușit să înscriu și să-mi ajut echipa pentru că acesta este rolul meu. ” a spus Florian Haită .

Meciul cu Șelimbăr a fost pierdut ușor de noi, iar cu toții am fost supărați, dar ne bucurăm că am reușit să trecem peste acest moment. Mai avem câteva meciuri și după putem spune că am intrat în play-off, nu înainte. Urmează două meciuri cu două echipe care sunt în lupta pentru promovare(n.r. Petrolul și CSA Steaua), iar în meciurile acestea vom arăta cu adevărat cât suntem de buni, jucând de la egal la egal cu ei.” a mai afirmat decarul Universității Cluj .

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *