Balaj: „Dan Petrescu mi-a promis că vom fi împreună la CFR Cluj pentru următorii trei ani. El poate fi antrenor la orice națională din lume”

Președintele lui CFR Cluj, Cristian Balaj, a comentat și zvonurile apărute recent în spațiul media cu privire la interesul federației pentru tehnicianul Dan Petrescu care să preia echipa națională de fotbal.

Balaj a susținut astăzi într-o conferință de presă că nu a venit nicio ofertă pe adresa clubului pentru Dan Petrescu, iar antrenorul a fost unul dintre garanții venirii sale la clubul CFR Cluj.

„Am văzut doar discuții în spațiul media și ce pot să spun e că ne bucurăm că am reușit să îl aducem pe Dan Petrescu la clubul CFR în acest moment sau înaintea celor de la Federație dacă și-l doresc. Să fie dorit Dan Petrescu mi se pare un lucru normal, dar dacă am ales să accept această poziție a fost și din cauza lui Dan Petrescu, care mi-a promis că
vom fi împreună timp de 3 ani de zile.

În rest, e greu ca să te opui în momentul în care cineva poate să reprezinte țara din care ești, dar e un subiect delicat în acest moment și ofertele trebuie să apară în mod oficial din partea federației dacă într-adevăr se dorește acest lucru. Un lucru este cert, Dan Petrescu este un antrenor care merită să fie la orice națională din fotbalul mondial”, a declarat Balaj.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “Balaj: „Dan Petrescu mi-a promis că vom fi împreună la CFR Cluj pentru următorii trei ani. El poate fi antrenor la orice națională din lume”

  1. sdfsdf noiembrie 17, 2021 at 11:42 pm

    Adevarul e ca acum e clar de ce tot timpul cand arbitrai cfr-ul erai doar in favoarea lor. Iar cand juca „U” cu oricine erai doar impotriva. Esti un jeg!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *