Fanii lui „U” Cluj și-au încurajat favoriții la antrenamentul de astăzi înaintea duelului de foc cu CSA Steaua din Ghencea

Un grup numeros de suporteri ai Universității Cluj au fost prezenți astăzi în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” la antrenamentul echipei pregătite de Erik Lincar.

Fanii i-au încurajat pe jucători înaintea duelului de foc programat marți, 23 noiembrie, cu CSA Steaua, pe noua arenă din Ghencea. Aceștia au aprins torțe, au cântat și au afișat două bannere, pe unul dintre ei era mesajul „Într-o zi simbolică cu mare însemnătate, victoria este singura prioritate” iar pe celălalt „Pornim la luptă cu un singur gând / Haide „U”! Tempo „U”!”

Suporterii clujeni au împânzit terenul de antrenament cu mai multe bannere, iar pe două dintre ele scria mare DĂRUIRE, „PASIUNE” și AMBIȚIE.

Cele două formații sunt despărțite în clasamentul eșalonului secund de cinci puncte, „U” Cluj se află pe locul 3, cu 30 de puncte, iar Steaua e pe 6 cu 25 de puncte.

Meciul dintre CSA Steaua București și Universitatea Cluj contează pentru etapa a 14-a a Ligii a 2-a și va începe la ora 17:00, televizat de Digisport 1 și Telekom Sport.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *