Erik Lincar, dezamagit de jucătorii săi după înfrângerea lui „U” Cluj cu Astra: „Îmi doream mai mult de la echipa mea. Sper că la Petrolul să avem un arbitraj corect”

Antrenorul lui „U” Cluj, Erik Lincar, s-a declarat dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi în meciul pierdut cu Astra Giurgiu de marți seara, 30 noiembrie, scor 1-2, și a susținut că si-ar fi dorit mai mult de la echipa sa. Acesta a refuzat să comenteze arbitrajul din această partidă, dar speră că la Ploiesti, cu Petrolul, să aibă parte de un arbitraj corect.

Lincar si-a criticat elevii la finalul jocului și a susținut că au făcut cel mai slab meci, mai ales pe faza defensivă.

De ceea ce mi-a fost frică nu am scăpat. De aceea am spus după meciul cu Steaua că ne așteaptă un joc extrem de dificil, din păcate în prima repriză am fost destul de modești, nu am fost inspirați, nu am avut calitate, jocul defensiv a fost astăzi destul de slab, iar a doua repriză ne-am creat câteva șanse, însă nu am fost deloc inspirați.

Nu am ce să comentez de arbitraj, mai ales că la faza penalty-ului a fost foarte aproape de mine și cred că a fost vreo 2-3 metri în afara careului, dar asta e„, a declarat tehnicianul Eric Linkar.

Le-au revenit cei cinci jucători care au fost suspendați în jocul cu Hermannstadt, era normal să joace cu multă pasiune, nu aveau nimic de pierdut, iar pentru noi rămâne jocul cu Petrolul, unde sper să avem un arbitraj corect dacă se poate, să nu avantajeze pe nimeni, mai ales că acea echipă am văzut ca a beneficiat de anumite avantaje.

VAR-ul s-a discutat să fie introdus în România, la liga a doua nici nu poate fi vorba. Îmi doresc ca arbitri să fie mai atenți, ei trebuie să fie echidistanți. Îmi pare rău de această înfrângere, sunt foarte dezamăgit și în special pe jocul echipei mele, care nu s-a ridicat la nivelul pretenților mele.

Îmi doream mai mult de la echipa mea, de la jucătorii mei, în care eu cred. Au ajuns la acest club, au calitate, dar astăzi cred că au făcut cel mai slab meci, mai ales din punct de vedere defensiv„, a declarat Lincar.

Probleme cu gazonul?

Un pic s-a și rupt, a doua repriză mai sărea, dar trebuie să ne adaptăm la condiții. Noi nu am fost inspirați deloc, nu începi meciul bine, dar fotbalul te pedepsește”, a precizat tehnicianul lui „U” Cluj.

Universitatea Cluj va evolua în deplasare, pe 7 decembrie, la Ploiești, cu liderul Petrolul.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *