Victor Dican, asumat după înfrângerea cu Astra: „Consider că problema nu a fost la Astra sau arbitraj, ci doar la noi”

Universitatea Cluj a pierdut cu scorul de 1-2 partida cu Astra Giurgiu și a suferit prima înfrângere de pe teren propriu din acest sezon. La final, unul dintre cei mai buni jucători ai „studenților”, Victor Dican, s-a arătat dezamăgit.

N-am reușit să învingem, iar Astra e prima echipă care ne ia puncte acasă. Suntem dezamăgiți pentru că știam de la început că poziția lor în clasament este total înșelătoare pentru că dacă aveau punctele (n.r punctele fără depunctare ) sunt o echipă de jumătatea clasamentului, iar în ultimele meciuri Chiajna și Petrolul abia i-au bătut. Trebuia să fim mult mai concentrați, iar din punctul meu de vedere defensiv am stat foarte rău pentru că nicio echipă nu a avut atâtea ocazii de gol la noi acasă„, a spus Victor Dican.

De asemenea, Dican nu a vrut să dea vina pe arbitraj, ci s-a arătat asumat și a precizat că înfrângerea s-a datorat în mare măsură jocului făcut de echipă:

Problema de astăzi nu a fost la arbitrii sau la Astra, ci doar la noi și consider că fiecare dintre noi trebuie să analizăm meciul și să învățăm pentru că nu mai putem face astfel de greșeli. Nu mă interesează ce este în afara terenului, adversarii noștri puteau să aibă primă triplă, cvadruplă, iar problema a fost doar la noi. M-am uitat la faze cu colegii în vestiar și cred că se putea mai bine (n.r. un arbitraj mai bun).” a mai spus Victor Dican

Nu în ultimul rând, fundașul „studenților” speră că moralul echipei să fie unul bun cu Petrolul:

Trebuie să fim bărbați. Lupta pentru primele locuri este una destul de strânsă și ne trebuie puncte pentru că mai sunt 4 meciuri până în play-off.” a încheiat jucătorul Universității Cluj

Stroia Cătălin

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *