Andrei Cordoș, noul director general a lui „U” Cluj

Andrei Cordoș va ocupa funcția de director general la Universitatea Cluj. Acesta a fost prezent ieri la meciul pierdut de „studenți” cu Astra Giurgiu.

Fostul fundaș al „șepcilor roșii” a avut în sezonul trecut un plan de a prelua echipa alături de alți foști jucători ai clubului, din care mai făceau parte George Florescu, Octavian Abrudan, Gabriel Giurgiu și Alexandru Păcurar. Doi dintre aceștia se regăsesc acum în organigrama clubului, Gabriel Giurgiu (director sportiv) și Andrei Cordoș (director general).

Activitatea fotbalistică a lui Andrei Cordoș

Andrei Cordoș a adunat între 2005-2009 56 de meciuri și 2 goluri pentru studenți, ca mai apoi să plece în Italia la Frosinone, unde a stat timp de doi ani. S-a întors la FCM Târgu Mureș pentru care a activat timp de 2 sezoane fiind o prezență constantă. Mutarea la SC Vaslui a reprezentat și primul contact cu competițiile europene, astfel Cordoș a bifat 67 de minute într-unul dintre duelurile cu Inter Milano.

După perioada în care a activat la echipa patronată de Adrian Porumboiu, Cordoș a ales să plece la Dinamo București, iar mai apoi la Pandurii Târgu Jiu. După 18 meciuri și 2 goluri în tricoul gorjenilor, a urmat o nouă perioadă la FC Botoșani cu care a jucat și în calificările de Europa League, fiind eliminați la acea dată de Legia Varșovia.

În 2017 a avut o scurtă aventură în Maldive la Maziya S&RC și la Luceafărul Oradea, ca mai apoi să se reîntoracă la prima dragoste Universitatea Cluj, de la care a plecat înaintea sezonului 2019/2020 la Zalgris, în prima ligă din Lituania.

articol realizat de Cătălin Stroia și Tiberiu Fărcaș

sportulclujean

Learn More →

One thought on “Andrei Cordoș, noul director general a lui „U” Cluj

  1. Dodo decembrie 1, 2021 at 12:51 pm

    Săgeata psd-ului acest „mare” u-ist, Dancu și Cordos senior au pus mana pe U

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *