Florin Stîngă neagă că echipa ar fi primit o primă: „Nu cunosc nimic legat de vreo primă”

Astra Giurgiu este prima echipă care în acest sezon i-a provocat prima înfrângere Universității Cluj pe teren propriu, 1-2. La finalul jocului, antrenorul Astrei, Florin Stîngă , s-a arătat încântat de modul cum s-a desfășurat partida:

„A fost un meci spectaculos din toate punctele de vedere, cu încărcătură, cu ocazii, cu atacuri foarte tari. Un meci plăcut pentru spectatori și cei care au asistat la acest meci. Mă bucur că după mult timp jucătorii mei tineri au trăit o atmosferă frumoasă și aș vrea să-i felicit pe suporterii lui „U” Cluj pentru atmosfera pe care o fac pe stadion.” a spus Florin Stîngă.

De asemenea acesta a ținut să menționeze faptul că echipa sa nu a primit nicio primă de la cineva:

„Vreau să remarc faptul că venim după trei înfrângeri consecutive, jucătorii și-au pierdut încrederea în ei. Am lucrat mult la moralul lor după eșecul cu 5-0 și mă bucur că și-au demonstrat lor că poate să câștige la orice echipă. Personal nu cunosc nimic legat de o primă pentru jucători, iar până acum nu am jucat niciun meci pentru vreo primă. Stăm foarte prost la capitolul financiar, iar toți jucătorii și antrenorii care am venit la Astra am știut în ce situație am venit, iar singurul lucru pe care îl știam sigur erau condițiile de antrenament și faptul că puteam să participăm în acest campionat.” a mai adăugat Florin Stîngă.

Întrebat de reporterul SportulClujean cum a fost privit cel de-al doilea penalty din tabără Astrei , Florin Stîngă a răspuns:

„Eu nu pot judeca ce au zis arbitrii. Din ce știu și în prima repriză am avut un penalty clar, iar cred că lucrurile s-au compensat cumva. În meciul de astăzi cred că puteam să și pierdem și să câștigăm „ a încheiat antrenorul Astrei

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *