Dragoș Militaru, impresionat de Lior Refaelov:” Mi-a sărit în ochi fiind numai jos, jucând dur și agresiv”

Prezent în cadrul emisiunii Sportul Clujean Live, Dragoș Militaru, antrenorul Unirii Dej, a povestit singurul episod în care a plecat să facă un stagiu de pregătire de antrenori pentru a-și îmbunătăți cunoștințele de antrenor:

„Din păcate am fost doar o dată la un stagiu de pregătire pentru antrenori. Nu am mai reușit să merg la mai multe din cauza pandemiei. În urmă cu 2 ani și jumătate am fost la Antwerp, unde era domnul Ladislau Boloni și am stat în jur de 8-9 zile. L-am apreciat pe Boloni pentru că e singurul antrenor român care a antrenat în Vestul Europei timp de 20 de ani, lucru pe care nu l-a făcut nimeni constant și cu atâtea rezultate. M-a interesat atunci să-l cunosc pe domnul Boloni, dar și echipa care la acel moment se afla în dezvoltare. Ulterior a ajuns vice-campioană și apoi în grupele Europa League. Am văzut de unde au plecat și unde au reușit să ajungă. M-a interesat și nivelul Academiei, care nu era unul foarte ridicat la acel moment fiindcă începeau să construiască.” a spus Dragoș Militaru.

„Oricum e o diferență foarte mare de mentalitate între noi și ei. Spre exemplu m-a impresionat mijlocașul lor ce avea numărul 10, Lior Refaelov. Din câte știu avea vreo 2 restaurante, un magazin, bani și alte afaceri, încât s-ar putea lăsa oricând de fotbal și avea o atitudine la antrenament și nu numai el, dar el mi-a sărit în ochi la un moment dat fiind numai pe jos, jucând foarte dur și agresiv. Un jucător foarte bun în adevăratul sens.” a mai afirmat antrenorul Unirii Dej.

Foto: Antwerp

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *