Lincar anunță primele plecări de la „U” Cluj în perioada de mercato de iarnă

După primele 16 etape, timp în care „U” Cluj a obținut 11 victorii și 5 înfrângeri, se anunță primele plecări de la formația alb-negrilor.

În cadrul emisiunii Sportul Clujean LIVE!, antrenorul Erik Lincar a anunțat faptul că s-a început negocierile pentru rezilierea contractului cu Gîț, Acolatse, Taub și Blejdea.

Antrenorul „studenților” a mai a oficializat faptul că Țurcan, Novac și Voinea au părăsit deja echipa și nu mai există loc și de alte reveniri la o decizie anterioară cum s-a crezut inițial în cazul lui Iaser Țurcan.

„Țurcan deja a plecat, iar la Novac am renunțat de atunci. În același timp ieri am început negocierile pentru a rezilia contractele și cu jucătorii Blejdea, Taub, Gîț și Acolatse”, a spus Erik Lincar.

De asemenea, Lincar caută întăriri pe posturile de fundaș stânga și dreapta, dar și în zona mediană.

„Am avut o problemă la postul de fundaș dreapta, iar aici cu siguranță va trebui să ne întărim. În zona mediană vom mai aduce alți 2-3 jucători. În același timp ne gândim să aducem un fundaș stânga, care să fie dublura lui Mitrea. Ne dorim să întărim echipa, dar va fi important să o întărim cu soluțiile cele mai valoroase „ a mai afirmat Lincar cu privire la posturile pe care vor veni următorii jucători.

Nu în ultimul rând Lincar a negat plecările lui Marius Ciobanu și a lui Robert Răducanu.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos:

Foto: Mihai Rusu

Written by 

3 thoughts on “Lincar anunță primele plecări de la „U” Cluj în perioada de mercato de iarnă

  1. Taub si Blejdea trebuiau pastrati. Taub a jucat foarte putin, dar cand a intrat titular in cele 2 jocuri cu brasov si astra a jucat bine, dar a fost scos inexplicabil la pauza. Blejdea chiar e un jucator bun, chiar daca nu a rupt norii. Bine ca il tine pe inexistentul atacant titular care a dat 2-3 goluri intamplatoare iar in rest sare mingea din el ca din coltul mesei. Noi nu avem atacanti si asta s-a vazut cat ne-am chinuit sa dam cate un amarat de gol.

    1. Esti din alt film. Taub este un fundas lateral total nesigur. El ne-a mancat cel putin 2 promovari. Meciul cu mioveni si meciul cu recea. Blejdea din pacate avea ceva potential dar era foarte egoist (cand nu era .. chiar facea treaba buna) si sunt convins ca a fost o chestie de indisciplina. Si-ar fi dori sa fie tot timpul titular. Era o extrema usor de citit pentru ca avea doar doua driblinguri. A inceput in forta campionatul dar s-a stins foarte repede. Revin la Taub, centrari foarte putine etc. In fine, Sper sa urmeze Bolciuc (al doilea cel mai slab atacant din istoria moderna a Universitatii dupa Dedu. Efectiv tre sa il loveasca mingea in ceafa sa dea gol.

  2. Daca va uitati la jocurile echipei in campionat nu se poate sa nu remarcati ca balonul e mai mult in aer total haotic.Ma intreb ce joaca acesti tineri , volei cu piciorul????!!!Norocul este ca liga e foarte slaba si chiar in contextul acestui „avantaj” U ocupa locul 3 in clasament. Petrolu e mult peste U si Sibiul de asemenea. Dsr si in cazul in care U ar promova in prima liga ce faci? Se debaraseaza de tinerii promovati? Aduce alti jucatori pe sume piperate si renunta la tinerii cu perspectiva? E mai usor sa ramai in liga 2 si sa iti rodezi si omogenizezi jocul echipei cu tinerii nou promovati si poate in sezonul urmator mergi cu sanse mai mari in cursa de promovare si cu un lot care sa faca si fata in prima liga.Bine,bine,rabdarea unora e la nivelul cel mai scazut si vor daca se poate acum totul. Daca cu Sabau s-ar fi avut rabdare si un pic de luciditate cred caU ar fi jucat acum in prima liga.Nu faceti cu Lincar ce ati facut cu Sabau.O echipa se formeaza greu si daca in fiecare an schimbi antrenorul si lotul atunci o sa se ajunga chiar in liga 3-a. Rabdare si multa munca si promovati tineri in continuare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.