CFR Cluj, de neoprit în Liga 1. Farul Constanța, ultima victimă a feroviarilor lui Petrescu

CFR Cluj s-a impus joi seara, 17 decembrie, în deplasare, la Constanța, cu Farul, scor 0-2, într-o partidă care a contat pentru etapa a 20-a a Ligii I.

În debutul meciului, constănțenii au avut prima situație de a deschide scorul, în minutul 3, când Pitu i-a pasat în fața porții lui Betancor, iar acesta a șutat la poarta lui Hindrich. Cristi Manea a avut o intervenție superbă și a respins de pe linia porții. Același Betancor a șutat de la marginea careului, dar balonul a trecut puțin peste poarta ardelenilor (11). Tot el a reluat din unghi, dar balonul l-a lovit în cap pe Hindrich, iar pericolul a fost îndepărtat.

Prima ocazie mare a ardelenilor a venit în minutul 22, când Costache a centrat în mijlocul careului, de unde Alibec a trimis din prima puțin pe lângă poartă. Betancor a făcut o cursă superbă, și-a deschis unghiul, a șutat, dar nu a reușit să îl învingă pe portarul CFR-ului.Și tot el a încercat să înscrie cu capul, dar a fost blocat de Cristi Manea, tot cu capul.

GOOL! În minutul 37, Costache a driblat în interiorul careului și a deschis scorul cu un șut superb în fața căruia Aioani a fost neputincios.

A doua repriză a fost mult mai anemică și săracă în ocazii de poartă. În minutul 54, Ely a centrat foarte bine, Betancor a trimis din prima, însă Otto Hindrich a avut o paradă splendidă. Câteva minute mai târziu, Ciobanu a șutat puternic din afara careului, dar Hindrich a avut o nouă intervenție splendidă.

Scorul final a fost stabilit în minutul 90, când Păun i-a pasat în fața porții lui Chipciu care l-a învins pe Aioani cu ușurință.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj avansează la 8 puncte în fața celor de la FCSB, în timp ce Farul Constanța rămâne pe locul șapte, cu un total de 29 de puncte.

Echipele de start:

Farul: Aioani – Mladen, Larie, Ghiță, De Nooijer – Purece, Artean, Ciobanu – Ely, Jefte, Pitu 
Rezerve: Brănescu, Buta, Dobrosavlevici, Radaslavescu, Sali, Ad. Petre, Grameni, Ganea, N. Popescu
Antrenor: Gică Hagi

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Sacko, Alibec, Costache 
Rezerve: Bălgrădean, Susic, Fl. Ștefan, Cestor, Bouhenna, Păun, Chipciu, Petrila, Debeljuh
Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Cătălin Popa // A1: Mihail Grigoriu; A2: Florin Neacșu

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *