S-a încheiat telenovela plecării lui Dan Petrescu. Antrenorul refuză naționala și rămâne la CFR Cluj

Eterna telenovelă a plecării lui Dan Petrescu s-a încheiat oficial. Antrenorul campioanei CFR Cluj va rămâne în Gruia și refuză echipa națională, asta după ce patronul Neluțu Varga a anunțat acest lucru.

Într-o intervenție pentru playsport.ro, Varga clarificat știrea momentului în România, iar fanii echipei naționale nu vor avea ocazia să îl vadă pe Dan Petrescu pe banca primei reprezentative.

Am discutat. Nu pleacă nicăieri. Va continua la CFR Cluj, a precizat Varga pentru sursa citată.

Este pentru a doua oară în carieră când Dan Petrescu refuză să preia prima reprezentativă (și prima dată era tot antrenor al CFR-ului).

În aceste condiții, drum liber spre funcția de selecționer al României are Adrian Mutu.

În aceste condiții, fostul atacant al naționalei este pariul FRF-ului pentru postul de selecționer. Acesta a mai pregătit naționala Under 21, iar ultima dată s-a aflat la FC U Craiova 1948.

Mesajul președintelui Cristian Balaj:

„În urma discuțiilor purtate azi, atât clubul cât și Dan Petrescu au decis să continue împreună ce au început la CFR. Ne bucurăm și suntem fericiți, e un antrenor în care avem încredere și e un om de cuvânt, așa cum spuneam în declarațiile anterioare.

E un sezon greu, multe meciuri într-o perioadă relativ scurtă de timp, din competițiile europene ne-am fi dorit mai mult, în schimb în campionatul intern avem recorduri și meciuri câștigate în ultima perioadă fără gol primit. Felicităm jucătorii, staff-ul tehnic, mulțumim suporterilor care au fost alături de noi și lucrăm în continuare și cu Dan Petrescu preocupați pentru a avea un sezon mult mai bun, în competițiile europene în mod special.

Suporterilor și tuturor persoanelor din fotbalul românesc, sponsorilor, acționarilor să aibă sărbători frumoase și un sincer la mulți ani”, a declarat Balaj.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *