„Perla din Gruia”, Claudiu Petrila, dorit în Bundesliga! CFR Cluj ar putea da lovitura pe piața transferurilor

Cel mai în formă atacant al campioanei CFR Cluj, Claudiu Petrila, 21 ani, este dorit de o formație din campionatul Germaniei.

Cu o cotă de piață de 1.1 milioane de euro conform transfermarkt.com, Claudiu Petrila este dorit de Hertha Berlin, care i-a promis atacantului român un salariu de 800.000 de euro, iar CFR ar putea încasa pe tânărul jucător aproape 6 milioane de euro, potrivit Prosport.

Petrila a mai fost dorit și de alte cluburi din Europa, cum ar fi AS Roma sau Lille, dar și din MLS din Statele Unite ale Americii, însă nimic nu s-a concretizat, dar se pare că interesul Herthei Berlin este mai mare.

„Au fost la meciuri mai mulţi specialişti de la cluburi din străinătate care l-au urmărit pe Petrila, dar şi pe alţi jucători de la noi. Au fost scouteri din MLS, de la Roma, de la Lille şi de la alte cluburi. Dar în ziua de azi oamenii fac rapoarte, urmăresc un jucător de-a lungul mai multor meciuri şi apoi i se face o fişă. Petrila este un fotbalist talentat, care şi-a crescut mult nivelul în ultima perioadă”, spunea Bogdan Mara.

Claudiu Petrila mai are contract cu CFR Cluj până în 2023, dar Hertha speră să îl ia pe jucător în această iarnă.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *