Primele plecări de la „U” Cluj

Universitatea Cluj a oficializat primele plecări din acest an. Așa cum a dezvăluit în exclusivitate Erik Lincar în cadrul emisiunii Sportul Clujean Live este vorba despre Charles Acolatse, Andrei Blejdea, Alexandru Gîț, Albert Voinea, Daniel Novac, Iaser Țurcan și Carol Taub.

Dintre jucătorii care îi vor părăsi pe alb-negri, doar Daniel Novac și Carol Taub au rezistat mai mult la Universitatea Cluj. Taub a fost transferat liber de contract de la Poli Timișoara în sezonul 2018/2019, iar Daniel Novac a făcut parte din campania de transferuri realizată sezonul trecut de Daniel Stanciu și Adrian Falub. În acest sezon, Taub a bifat doar 5 jocuri pentru Universitatea Cluj, iar Daniel Novac a evoluat doar 154 de minute cumulate în 3 meciuri.

Dintre jucătorii noi veniți care au reziliat, doar Andrei Blejdea a arătat mai multă sclipire în jocul „șepcilor roșii”, astfel în cele 16 meciuri în care a îmbrăcat tricoul alb-negru a reușit 3 goluri și 3 pase de gol.

Universitatea Cluj ar urma să mai întărească echipa pe posturile de fundaș central, fundaș stânga, fundaș dreapta, mijlocaș central și atacant, fapt confirmat și de Erik Lincar pentru cei de la LookSport în urmă cu o săptămână.

Foto: Universitatea Cluj

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *