Unirea Dej pregătește reluarea campionatului

Unirea Dej se pregătește pentru reluarea campionatului, iar clubul a anunțat data la care se va reuni lotul și planurile de cantonament. Formația pregătită de Dragoș Militaru va face reunirea echipei pe data de 10 ianuarie și va organiza un cantonament pe plan local în perioada 25 ianuarie-4 februarie, urmând să mai desfășoare 6 jocuri amicale.

„După vacanța de sărbători, sunăm adunarea pentru startul pregătirii părții a doua a campionatului! Reunirea lotului echipei noastre va avea loc luni, 10 ianuarie, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal Dej. Antrenorul Dragoș Militaru a stabilit cum va organiza perioada premergătoare sezonului de primăvară: cantonament pe plan local în perioada 25 ianuarie – 4 februarie și 6 jocuri de verificare (detaliile urmând să fie anunțate ulterior).” a anunțat formația dejeană pe paginile de social media

Până acum Unirea Dej a reușit prelungirea contractului lui Dragoș Militaru și s-a despărțit de mijlocașul Alexandru Blaj.

La reluarea campionatului Unirea Dej, clasată pe locul 10 în Liga a 2-a, va întâlni Csikszereda, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Dacia Unirea Brăila.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *