CFR Cluj face primul transfer din mercato. Varga: „Încerc să-i îndeplinesc lui Dan toate dorințele spre a-și forma o echipă competitivă pentru Europa”

CFR Cluj a realizat primul transfer din perioada de mercato, iar după cum s-a speculat în ultimele 24 de ore este vorba despre croatul Marko Dugandzic, jucător ce poate evolua pe postul de vârf.

Dugandzic a jucat în ultimele 2 sezoane pentru formația aflată în acest moment pe locul 3 în prima liga rusă, Soci, pentru care în 26 de meciuri în toate competițiile a marcat de 5 ori.

Varga trebuie să scoată din buzunar 400.000 de mii de euro pentru a perfecta transferul și de asemenea remunerația croatului este una destul de mare care se ridică la 20.000 de euro.

Varga a confirmat transferul pentru publicația Playsport.ro, unde a explicat faptul că va face totul pentru ca Dan Petrescu să reușească performanțe cât mai mari în Europa.

”Da, l-am luat pe Dugandzici. Încerc să-i îndeplinesc lui Dan toate dorințele spre a-și forma o echipă competitivă pentru Europa”. a spus Neluțu Varga

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *