Unul dintre veteranii CFR-ului a părăsit echipa:” Mi-a zis că nu mai revine”

Juan Emmanuel Culio, unul dintre veteranii campioanei României a decis să părăsească echipa și va rămâne alături de familia sa în Argentina.

În cadrul conferinței de presă susținute, Dan Petrescu a explicat faptul că Juan Emannuel Culio nu va mai evolua pentru feroviari, invocând din nou faptul că dorește să rămână alături de familie:

„Culio mi-a zis că nu mai revine din Argentina. Știam că a plecat ultima dată tot din cauza problemelor legate de familie. Acum mi-a zis că îi pare rău, dar că vrea să stea lângă familie.” a spus Dan Petrescu

Culio se desparte pentru a doua de CFR, prima dată făcând acest lucru la finalul lui 2019 după o partidă câștigată de vișinii cu 2-0 împotriva celor de la Astra Giurgiu. La acel moment, Culio a părăsit formația din Gruia pentru a fi cât mai aproape de familia sa.

În acest an Petrescu a încercat să-l revitalizeze pe jucătorul argentinian câștigător al campionatului României cu CFR Cluj, dar după primele meciuri ca titular acesta a început să apară tot mai rar în echipă

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *