Arlauskis se antrenează cu FC Voluntari până își găsește o nouă echipă

Portarul lituanian în vârstă de 34 de ani, Giedrius Arlauskis, și-a încheiat contractul cu campioana CFR Cluj și a cerut voie conducerii să se antreneze cu gruparea ilfoveană FC Voluntari până își va găsi o nouă echipă, scrie digisport.ro.

De 6 ori campion al României, din care de patru ori cu CFR Cluj și cu o cotă de piață de 1.2 milioane de euro, Arlauskis a plecat de la CFR Cluj după ce fostul președinte al clubului, Marian Copilu, a fost îndepărtat de la club de patronul Neluțu Varga.

Portarul a primit permisiunea clubului FC Voluntari și s-a alăturat lotului condus de Liviu Ciubotariu în cantonamentul din Antalya.

De Arlauskis s-a interesat și CSU Craiova, club la care ar putea ajunge Marian Copilu, însă momentan nu este nimic oficial. Jucătorul a încasat de la CFR un salariu lunar de 30.000 euro pe lună.

Giedrius Arlauskis a câştigat 10 trofee în carieră, dintre care unul singur în altă parte decât în Liga 1. A luat Cupa Rusiei cu Rubin Kazan, formaţie pentru care a apărat doar în 16 meciuri, între 2010 şi 2014.

Acesta a jucat 125 de meciuri pentru CFR Cluj, 68 la Unirea Urziceni și 40 la FCSB.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *